Ingemars Orkester og Anne Nørdsti har meldt sin ankomst til dansegallaen i Hitrahallen den 7. mars. Det begynner også publikum å gjøre, ifølge arrangør Øivind Heidenreich-Riis i De Danseglade-Hitra.

- Billettsalget går unna. Foreløpig ligger vi på i overkant av 200 solgte billetter, sier Heidenreich-Riis.

Fortsatt er det et stykke opp til fjorårets rundt 700 billetter, men arrangøren er optimistisk.

- Etter to år med blant annet Lasse Stefanz på scenen, ville vi denne gang gå for en helnorsk dansegalla med norske artister. Og av norske danseband er Ingemars og Anne Nørdsti noe av det fremste man kan få tak i, sier en godt fornøyd arrangør.

Håper på ny suksess

De to foregående dansegallaene ble store suksesser. Øyvind Heidenreich-Riis håper og tror på en ny suksess om et par ukers tid.

- Folk begynner å bli våryre første helga i mars, derfor steller vi i stand ny dansegalla og håper folk kommer seg ut av vinterdalen for å danse, ler han.

Danseband-suksesser

Anne Nørdsti, omtalt som dansebanddronninga i Norge, har opptrådt på dansegallaen tidligere. Og Ingemars har holdt på i dansebandsjangeren i mange år. Debutalbum "Spellemenn østpå skogen" ble for eksempel ominert til Spellemannsprisen 1999, deres fjerde studioalbum "I Finnskogens rike", vant Spellemannsprisen 2008 i klassen danseorkester. De har også vunnet dansebandprisen Gullskoen i 2005, 2006 og i 2007.

- Ingemars har igjen med seg trekkspillentusiasten Odd Arne Sørensen. Han vant prisen "Årets musiker" under Gullskoen-utdelingen tidligere i år, kan Heidenreich-Riis fortelle.