Konkurransen «Miss glamour of Scandinavia» er en frekk kåring der kropp, ansikt, klesstil og dans avgjør hvilken skjønnhet som vinner 30.000 blanke kroner. Christine Antonsen innrømmer at hun ikke la alt for mye arbeid i forberedelsene. Likevel klarte hun å riste rompa helt til topps.

- Det hadde jeg ikke trodd. Jeg trener ikke, og har heller ikke silikonpupper, så jeg fikk helt sjokk. Jeg har stått litt foran speilet og øvd på dansen da, men dette var kjempeartig! Det betyr vel at jeg er best da, ler 20-åringen selvsikkert.

Ti deltakere fra Norge, Sverige og Danmark kom seg gjennom nåløyet og til finalen på utestedet Gartneriet på Jessheim. De måtte en etter en opp på scenen og fremføre en to-minutters dans, før de ble stilt ett spørsmål hver.

- Siden jeg er trønder fikk jeg selvfølgelig spørsmålet om jeg liker mannfolk med bart. Ja, hvorfor ikke, svarte jeg da, sier Christine, uten at hun tror det var avgjørende for kåringen.

- Min kropp, mitt valg!

Nettstemmer telte 30 prosent, mens desibelnivået på publikum telte 20, de siste 50 bestod av juryens uttalelser. Men Christine har en teori om hva som gjorde at hun seilte opp som favoritten.

- Jeg hadde antrekket klart for meg, så klart at jeg måtte bestille det fra USA. De fleste danser i string og BH, men jeg ville skille meg ut, og stilte i undertøysskjørt. Det gikk like under rompa, og så tydeligvis bra ut da jeg stod og vrikka, så spørs om det hadde noe med saken å gjøre ja, ler hun.

Miss Christine er med andre ord den heiteste glamourmodellen akkurat nå. For to uker siden ble hun stemt fram som årets Street Car Babe, og mottok premie på 5000 kroner. Under missekåringen mottok hun en sjekk på 30.000.

- Jeg har enda ikke bestemt helt hva pengene skal gå til, men det blir vel en ferietur. Også har jeg tenkt litt på silikon da... Enkelte kaller meg billig, og sier jeg selger kroppen min, men det er uansett min kropp, og mitt valg, sier en standhaftig Miss Christine Antonsen, som drømmer om å leve av å jobbe som modell.