- Jeg tror jeg aldri har fått så mange spørsmål om en film kommer før den ut tidligere, ler kinosjef på Frøya, Jan Elven. De to første forestillingene i kveld (fredag) og søndag er allerede utsolgt, mens det i skrivende stund er ledige plasser til neste ukes forestillinger.

- "Ringenes herre" og "Hobbiten" var filmer det også var mange spørsmål om når vi kom til å ta inn, og når forhåndssalget ville starte. Men jeg tror vi fikk nesten 30-40 bestillinger med en gang vi startet med forhåndssalget før jul på "Fifty Shades of Grey". Særlig kvinner virker veldig giret på å se den, forteller han videre.

- Noen billetter igjen her

En sjekk hos Hitra kino tidlig fredag ettermiddag avslører at det er noen svær få billetter igjen til Norgespremieren, og at det er en del ledige av de 105 setene til søndagens forestilling.

- I kveld er det noen få plasser igjen foran, men jeg tror ikke det vil være mulig å komme på døra ved forestilling og tro man skal få plass. Søndag er det noen flere seter igjen, forteller Birgitte Skaget i billettluka.

Kinoen på Hitra pleier ikke å starte forhåndssalget så tidlig som de gjorde for "Fifty Shades of Grey".

- Mange pleier nok å ringe samme dag som de skal på kino, så det kan nok ha noe med vane å gjøre, sa Selma Fredriksen, som sitter i billettskranken, tidligere i uka.

- Dårlige terningkast har ikke noe å si

Filmen har høstet mye medieomtale og ganske lunkne terningkast hos norsk presse. Men kinosjef Elven tror ikke det sistnevnte demper interessen.

- Dårlige terningkast har ikke noe å si. Mange ganger blir folk ekstra nysgjerrig på filmer på grunn av det og det er ikke alltid man er enig med filmanmelderne heller, mener han.

- Skal du se filmen selv?

- Hehe, ja. Jeg må jo se hvorfor så mange vil se den, humrer Elven.

Den erotiske filmen virker å være populær blant publikum allerede før den er ute. Foto: Filmweb.