Foreningen Frøya Band Reunion består av i alt ca. 50 aktive musikere. De har vært delt i tre grupper som har spilt sammen på tre forskjellige plasser - en på Frøya, en på Hitra og en i Trondheim. Det har vært spilt på forskjellige lokale tilstelninger rundt om i øyregionen, så det er mange som er kjent med bandsammensetningene.

I vår tar Frøya Band Reunion ett steg videre med en festaften 31. mars i Frøyas kulturhus. Festen starter med bevertning og konsert med kjente Eagles-klassikere.

Klassikere på rekke og rad

The Eagles var meget populære fra 1970 og utover med melodier som Hotel California, Desperado, Tequila Sunrise, Take it easy og mange flere perler.

– Vi satser på ett stort arrangement i året, og vi har også i år lagt det til lørdag før påske for å nå flest mulige til årets storsatsing fra Frøya Band Reunion, sier leder for Frøya Band Reunion, Håvard Dyrø.

Frøya Band Reunion har samarbeid med Klubben grendalag og Hotel Frøya med å få i stand festbord og festen senere på kvelden.

Vant Øyprisen i fjor

– For å få tilgang til festbordet og konserten er det kun forhåndssalg av billetter, sier leder for Frøya Band Reunion, Håvard Dyrø. Etter konserten blir det dansefest med variert musikk for enhver smak.

I fjor vår mottok Frøya Band Reunion Øyprisen fra Sparebank1 og lokalavisa Hitra-Frøya hvor «Tribute to The Eagles» var sterkt medvirkende i kandidaturet.

Det er mange momenter som skal stemme under innøvelsen av årets Eagle-helg den lørdag 31. mars i Frøya kulturhus. Her er Olav Raanes på trommer.