I kveld (mandag 1.juledag) sender vi i reprise tvsendinga fra den fine julekonserten i Titran kapell, som ble holdt rett før jul. Sendinga i dag starter kl. 20.

(Vi anbefaler våre brukere av nyhets-appen å gå til vanlig nettleser for å se video.)

Det er lærerne ved Frøya kulturskole som gikk på podiet i Titran kapell for å spille de sangene de liker best. Konserten har fått navnet "De beste julesangene".

- Lærerne ved Frøya kulturskole har i flere år hatt en liten lunsjkonsert i foajeen i kulturhuset før jul. Repertoaret på disse konsertene har vært hentet fra favorittlistene til den enkelte. Mange nydelige perler som for flere var ukjente har fylt gangene i kulturhuset. I år ønsker vi å formidle disse tonene til flere, og beveger oss derfor utenfor kulturhusets vegger, sa Toril Antonsen Aae, virksomhetsleder i Frøya kulturskole, i forkant av konserten.

- Titran kapell er et nydelig kapell med god klang som godt kan brukes mer, så derfor falt valget på det. Repertoaret i år vil være highlights fra de tidligere lunsjkonsertene, sier Aae. Hun forteller at publikum kan glede seg stort til 75 minutter der disse svært kompetente og dyktige artistene får utfolde seg.

Overskuddet av billettinntektene gikk til Redd Barna.