Nattseilerne er ikke bare opptatt av gamle båter. Nå byr gammelbåtforeninga også på humor.

Det hele startet i 2010 under 20-årsjubileet til gammelbåtforeningen Nattseilerne, som ble markert med Kyststevne for gammelbåter og revy satt opp av Nattseilerne.

Revyen omhandlet 20 års satire som tok for seg livet i og rundt gammelbåtforeningen Nattseilerne.  Revyen fikk tittelen «De derre taua …» Et av innslagene i revyen ERROR ble spilt av Tor Johan Sagøy og satt ut i live av Martin Brevik.

Det har lenge vært snakket om å bruke stykket i en humoristisk sammenheng igjen. Ikke lenge før fristen for påmelding til Humorfestivalen i Hemne gikk ut, var det en Nattseiler som sendte inn en forespørsel om stykket. Humorfestivalen går av stabelen lørdag og søndag.

Med et fikk Nattseilerne Martin Brevik og Tor Johan Sagøy fart i sakene. Stykket må justeres litt, og alle rekvisitter må være på plass.

– Det er første gang vi deltar med oppsetninger i regi av Nattseilerne, så vi er meget spent, sier Tor Johan Sagøy som skal framføre stykket.

– Vi skal ha alt på plass og vi er i rute med forberedelsene til festivalen. Vi skal også ha noen prøveoppsetninger før vi drar til Hemne, sier forfatter Martin Brevik.

Midtnorsk Mesterskap i revy samler revylag fra hele Midt-Norge til humoristisk dyst fram mot NM i revy på Høylandet.

Det er sjuende året Humorfestivalen i Hemne arrangeres i år.

– Skaff billetter, oppfordrer Tor Johan som legger til at nå vet alle Nattseilerne hvor de skal i helga

Nattseilerne har selv planer om en ny revy til neste år, for da er det Kyststevne på Hopsjøen igjen, med deltagelse fra hele Trøndelag.

Tor Johan Sagøy skal lokke fram latteren hos publikum.