"Skål for livet" med duoen Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik er ifølge forhåndsomtalen en raus, humoristisk og inspirerende forestilling, som samtidig sier noe viktig om oss selv og vår tid.

Forestillinga, som er gratis for publikum, er for tida på turne. I vårt nærområdet spilles "Skål for livet"  på Snillfjord omsorgssenter tirsdag 5. mai.

- Veslemøy og Sven skapter fantastisk god stemning og kommuniserer godt med publikum, alltid i kombinasjon med morsomme og meningsfulle tekster og flott musikk, forteller Irene M. Berdal, daglig leder ved Snillfjord Frivilligsentral. Frivilligsentralen arrangerer gratiskonserten gjennom Den Kulturelle Spaserstokken sammen med Snillfjord kommune og Snillfjord Eldreråd.

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik var i flere år musikalsk og redaksjonelt ansvarlige for TV-serien "Antikviteter & Snurrepiperier" på NRK1, som på det meste hadde over 1 million seere.

Duoen har fått strålende kritikker for sin visekunst og musikalitet, både for tekstene, musikken og fremføringa. De har mange års TV- og sceneerfaring, har gitt ut en lang rekke CD'er og produsert flere store forestillinger. Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik skriver tekster og musikk som berører mennesker, og de har en bred tilhengerskare blant publikum i alle aldre. De er blant artistene som er aller mest brukt i forbindelse med turneer for kommuner og folkeakademier i Norge.