Lørdag 4.april vender Charlotte Audestad snuten til gamle trakter, og holder to konserter i Ægirsalen i Fillan på Hitra.

Høster gode kritikker

Audestad debuterte med albumet ”På Feil Si Av Vei’n” i mars i år, og har allerede fått mye skryt for sitt musikalske talent. Releasekonserten på Dokkhuset i Trondheim ble utsolgt, og hun har høstet god kritikk både fra Adresseavisen, NRK Trøndelag og Stavanger Aftenblad.

- Det føles unekltelig godt at musikken min blir lagt merke til rundt om i landet. Det at journalister henger seg spesielt opp i tekstarbeidet, ser jeg på som en kjempekompliment! Tekstene er så utrolig viktig for meg, og det er dem jeg ønsker å gi til publikum gjennom musikken, forteller Audestad.

Nå turnerer hun Norge rundt, og til helga står altså Hitra for tur.

- Jeg har mange spillinger de neste månedene, og det føles helt knall! Stemningen for konsert på hjemmebane er mildt sagt spent! Jeg gleder meg utrolig masse, samtidig som at det føles ekstra nervepirrende å opptre for et hjemmepublikum. Jeg håper det kommer masse folk! Vi i bandet lover i alle fall å lage topp stemning i Ægirsalen, forsikrer hun.

En spesiell lørdag

Charlotte kommer ikke alene til Hitra – med seg har hun et helt band som består av Magnus Forsberg, Kjetil Sandnes, Jostein Ansnes og Kathrine Rømmen.

- Jeg håper folk kommer til Ægirsalen på lørdag for å slippe den travle hverdagen sin en times tid. Bare sette seg tilbake og slappe av, kose seg, le litt - kanskje gråte, oppfordrer Charlotte.

At det blir en festdag legger hun i alle fall ikke skjul på.

- Både trommisen (Magnus Forsberg) og jeg har faktisk bursdag på lørdag, så det blir også en festaften, hvor hele Hitra og Frøya er invitert, sier hun.

- Det kan kanskje virke litt gnient å ta inngangspenger på sin egen bursdagsfest, men det vart no sånn den gangen her, legger Charlotte til og ler.