Honningsvågrevyen er ute på Norgesturne. Lørdag 5. mars kommer de sprudlende og språksterke nordlendingene til Frøya kulturhus. I ryggen har de et sterkt billettsalg, forteller managementet. Og det samme gjelder her hos oss.

- Billettsalget går strålende – også i Frøya kultur- og kompetansesenter, det går mot utsolgt forestilling. Det er enda noen billetter igjen, men det begynner å haste for de som har tenkt seg på Honningsvågrevyen, sier Håvard Dyrø, daglig leder i Frøya kultur- og kompetansesenter.

Honningsvågrevyen gjorde kjempesuksess her ute da gjengen spilte for to fulle hus i februar i fjor. Nå er de altså tilbake, denne gang med sitt nye show «Ja Takk – Edle Deler». Showet har solgt ut hus på hus gjennom turneen, sier Torbjørn Tørset i managementet Troll Event.

- Det er enorm etterspørsel etter Honningsvågrevyen. Vi jobber nå med å sette opp ekstraforestillinger der hvor husene allerede er fulle, sier Tørset. Ifølge Dyrø gjelder dette ikke Frøya, så her gjelder det altså å være raskt frampå.

På kanten-humor

Honningsvågrevyen er blitt kjent for sin på kanten-humor, de nevner tabubelagte kroppsdeler, og holder ikke tilbake når det gjelder bruken av nord-norske superlativer.

- Honningsvågrevyen gir publikum lattergaranti. De har blitt kjent for sin på-kanten-humor, og holder ikke tilbake når det gjelder bruken av nord-norske superlativer, sier Torbjørn Tørset.

Kliff Arne

Årets show inneholder ifølge managementet bare nye nummer.

- Noen av de gamle figurene følger selvfølgelig med på lasset. Kliff Arne blir vi ikke kvitt, og et og annet etninsk innslag med særegne hodeplagg vil nok komme, parodier på mennesker i posisjoner som gjør at de ber om å bli parodiert - de kommer. Musikk av ypperste klasse, med tekster som tar opp de merkeligste temaer. Ingen er trygge - bruktbilselgere, musikere, politikere, lærere, rørleggere , viddaboys and girls, arrangører, idrettsutøvere åsåvidereogvidere. Det blir nok radbrekking av noen nasjonalskatter av melodier denne gangen også, forteller han.