Frøya turlag forteller at man i går kveld hadde et konstruktivt og godt møte der det ble vedtatt vedtekter for Frøya Turlag og valgt styre for Frøya Turlag, og en arbeidsgruppe for Barnas Turlag.

Den nye arbeidsgruppa i Barnas Turlag Frøya består at Stina Fjærli Hammernes, Marita Dyrø, Ingunn Teigås Haugen og Tom André Karlstad. Når de kommer sammen, blir lederen valgt.

Det nye styret for Frøya Turlag er: Gunhild Riiber, leder med styremedlemmene Martin Sæther, Jarle Kjørsvik, Jussi Evertsen og Marit Riise Andersen. Varamedlemmer er: Eli Grønning Johansen og Espen Håvard Hauan. Valgkomite for neste år er: Ragnar Østvik og Ranveig Riiber.

Daglig leder Frode Støre Bergrem i Den Norske Turistforening snakket om turlag innen Trondhjems Turistforening (Hitra, Fosen og Frøya) og leder for DNT ung-arbeidet i Trøndelag, Anne van der Wijst, fortalte om DNT Ung Trøndelag. På slutten av møtet jobbet gruppa som passet rundt barn og unge sammen med henne. Vi andre drodlet videre og kosa oss.

Allerede nå på søndag har vi familiedag for alle, både for single voksne og par, - alle som har lyst. Jeg regner med at flere går mot Besselvassheia, eller lenger inn Kjærlighetsstien også. Men hovedarrangementet vårt foregår i Stutvassdalen.