Ingolf Jektvik-konserten i Ægirsalen på Kystmuseet torsdag er utsolgt, melder kulturkontoret i Hitra kommune. Men det er fortsatt en mulighet til å få med seg denne sjeldne konserten, om man kan vente til neste uke.

- Det er fortsatt er mange ledige plasser på den andre konserten i Sandstad kirke onsdag 12. februar, forteller Omar Pleym, enhetsleder for kultur i Hitra kommune.

Musiker, lyriker, dramatiker, billedkunstner og lærer Ingolf Jektvik har i mange år vært til inspirasjon for unge og gamle med sitt allsidige kunstneriske virke. Multikunstneren har det for «vane» å holde seg i regien og i bakgrunnen; Nå skal han endelig stå fremst på scenen. Med seg har Ingolf med seg musikere fra kulturskolen på Hitra; Mari Ann L. Pettersen, Bjørn Fjeldvær, Tom Brendmo, Eskild Lervik og Rune Sæter.

- Ingolf gjør ikke dette for sin egen del. Han vil sette fokus på det universale inspirert av stedet han kommer fra. Hitra. Lune melodier med skarpe tekster fundamentert på tidsaktuelle tema om mennesker og miljø, får oss til å tenke over våre liv i et større perspektiv, skriver kulturetaten foran konserten,