I fjor tok over 800 turen innom dansegallaen som ble arrangert i Hitrahallen i Fillan. Til nå, to uker før arrangementet går av stabelen på ny, har i overkant av 300 billetter blitt solgt, noe som er litt mindre enn på samme tid i fjor. Men det bekymrer ikke Øyivind Heidenreich-Riis. Han har tro på et like godt arrangement i år som i fjor.

Små forandringer fra i fjor

Siden gallaen ble så godt besøkt i fjor, ble det noen få ting å endre på til årets arrangement.

- I forhold til i fjor, så har vi i år gått til anskaffelse av fire WC som vi skal ha på utsida. Vi har også kjøpt inn et helt nytt dansegulv som vi kommer til å legge før gallaen, og ta vekk etterpå. Dette er gulv som varer i mange, mange år, så det var en god investering, forteller Heidenreich-Riis.  Han forteller også at det er mange i sving for å få til arrangementet, og håper øyværingene kjenner sin besøkelsestid.

- Jeg vil gjerne at dette skal bli en tradisjon, sier han.

Toppen av norsk dansebandmusikk

I fjor stod Heidenreich-Riis for arrangementet på egen hånd. I år står De danseglade – Hitra ltd, med Heidenreich-Riis selv i spissen, bak arrangementet.

- Det skal i alle fall ikke skorte på musikken. Jeg begynte å jobbe for å få Lasse Stefanz hit allerede rett etter fjorårets arrangement, og i tillegg har vi også fått tak i Contrazt – som er kåret til Norges beste danseband de siste to årene, informerer han.  - Så, nå håper jeg det kommer like mange i år som i fjor! Sett av lørdag 8.mars, oppfordrer dansebandentusiasten.