- Er vi ikke helt våte av svette etter konserten, så har vi ikke gjort en god nok jobb!

Det forteller Unni Cicilie Haugen og Thomas Andrè Sandvik entusiastisk.

Førstkommende lørdag blir det lokale, energiske rockebandet Extreme Pleasure som i tillegg består av Jan Erik Berg, Daniel og Jonas Kjønnøy, å se live på teltscenen under årets Frøyafestival.

- Det blir spennende. Vi har gledet oss så lenge til dette at vi nesten har abstinenser etter å komme i gang.

Å opptre for sine egne

Det relativt ferske bandet gleder seg stort til å opptre under Frøyafestivalen, blant annet fordi det blir foran et større publikum enn de er vante til i fra tidligere konserter.

- Det er stort for oss å være oppvarming for en av lørdagens headlinere, Kurt Nilsen. I tillegg er det litt skummelt å skulle opptre her på Frøya foran sine egne. Dette blir den store ildprøven for oss, smiler vokalist Unni Cicilie.

Blitt lagt merke til

Extreme Pleasure ble dannet tilbake i 2013, men begynte å satse for fullt for halvannet år siden. På den korte tiden har de rukket å gjøre seg godt bemerket lokalt. De har blant opptrådt i Frøya kultur- og kompetansesenter under Åkerblues, på Frøya Band Reunion, og blitt nominert til kulturpris under Frøyawards. For noen måneder siden holdt de sin første konsert utenom øyregionen, på Nidelven Bar og Scene i Trondheim.

- Det ble en stemningsfull kveld med mye folk og trøkk. For min del skal det mye til for å toppe akkurat den opplevelsen, smiler Thomas, men tilføyer raskt at det skal bli veldig spennede å opptre under Frøyafestivalen også.

- Vi ble ganske overrasket da vi først fikk forespørselen, samtidig er det dette vi har jobbet for å oppnå. Å bli lagt merke til har vært poenget vårt.

"Med Unni Haugen har Extreme Pleasure funnet vokalisten som kan ta dem videre". Det skrev lokalavisa om bandet etter Åkerblues i 2016. Foto: Trond Hammervik

Spiller til tusen

Bandet utstråler en stor spilleglede og iver, både utenom og på selve scenen.

- Vi gir like mye uansett hvor mange som dukker opp. Vi spiller som for tusen tilhørere, selv om det bare er en der, men det er viktig for oss at publikum er engasjerte og gjerne synger med. Vi håper mange øyværinger blir med å skape god stemning sammen med oss når vi opptrer på Siholmen lørdag kveld.

Bandet som er et tributeband, har valgt å kutte ut Slash og går kun for Guns´n Roses låtmateriale denne gang.

- Vi jobber hardt for å gi publikum det de ønsker, og har blant annet tatt en del låtønsker til etteretning. Vi blir for eksempel å spille de kjente låtene Welcome to the jungle og Sweet Child of mine som mange bruker å ønske seg, samt låter som It´s so easy og Mr. Brownstone.

Det energiske bandet består av Daniel Kjønnøy, Jonas Kjønnøy, Thomas Andrè Sandvik, Jan Erik Berg og Unni Cicilie Haugen.

Gode støttespillere

Å ha sitt eget band er en dyr hobby, legger Thomas og Unni Cicilie til. Foreløpig har det bare blitt utgifter og ingen inntekter på Extreme Pleasure.

- Men vi har det så gøy når vi spiller i lag at vi helt glemmer alt som heter øving og kjøring, og penger brukt på utstyr. Det er en evig runddans som vi føler er verdt det. Dessuten har vi bandmedlemmene en veldig god kjemi sammen. Den har klaffet fra dag én, og det har mye å si.

At de også har gode støttespillere bak i kulissene som har pusher dem videre, betyr mye for bandet.

- Vi vil rette en stor takk til alle som har hjulpet oss. Uten Håvard Dyrø, Håvard Sivertsen og folk som Johan Magnus Kjønnøy som stiller sporty opp og hjelper oss med det vi trenger, så hadde vi ikke vært der vi er i dag.

Unni Cicilie og Thomas vil også benytte anledningen til å takke Frøyafestivalen for muligheten til å få opptre foran et stort øypublikum.

Kanskje vil opptredenen under festivalen bli et sprangbrett for bandet videre.

- Vi ønsker oss flere spilljobber og håper selvfølglig å bli så ettertraket at det strømmer på med oppdrag etter hvert. Hvem vet, kanskje blir det et enda større oppdrag neste gang. Time will show, smiler Thomas avslutningsvis.

980 12 034 cecilia@hitra-froya.no