EMI Music Norway inngikk nettopp plateavtale med Norges nye stjerneskudd og låtskrivertalent Anders Jektvik. Etter å ha nådd andreplass i ”Norske Talenter” på TV2 har hans debutalbum ”Aill kjenne aill” gjort det svært bra. I elleve uker har albumet ligget Topp 10 på VG-lista, og låta ”Bare saind” har vært A-listet på P1 i 14 uker.

Erling Johannessen hos EMI Music Norway er svært fornøyd med det nylig inngåtte samarbeidet.

- Anders Jektvik er en av sin generasjons største norske låtskrivere, og har en lang og suksessfull karriere foran seg. Hele EMI Music  gleder seg til å ta fatt på jobben med å lansere hans neste album, sier Johannessen i en pressemelding.

- Jeg har hatt en drøm siden jeg var guttunge, som gikk ut på å kunne jobbe som artist og gi ut sangene mine på et stort plateselskap. Jeg har jobbet hardt med musikken og har aldri gitt slipp på denne drømmen. Nå kan jeg med stolthet si  at drømmen er gått i oppfyllelse, sier Jektvik selv .

Jektvik er fra Hitra – men er i dag bosatt i Trondheim. Hans unike stemme, stemningsfulle visepop og hans tekster om hverdagslige ting er et spennende tilskudd i den norske musikkverdenen, mener plateselskapet.

Han jobber nå med nytt materiale som slippes via EMI Music Norway i første halvdel av 2014.