Mary Elin Mellemseter fra Fillan var frontfigur i bandene Ice og Di-Mico, som herjet VG-lista og populære ungdomsprogrammer på tv i siste del av 1990-tallet. Nå trommer bandmedlemmene sammen igjen i anledning 90-tallsshowet ”We love the 90`s”, som spilles i Telenor Arena/Oslo 27. april.

- For noen måneder siden fikk jeg forespørsel om å delta i Telenor Arena med både Di-Mico og Ice. Vi har nå møttes og forberedt showet, sier Mellemseter til lokalavisa.

27 uker på VG-lista

Di-Mico holdt det gående fra 1997-1999 og Ice startet i 1999 og holdt det gående et par år.

SE VIDEOER VED Å KLIKKE PÅ BILDENE TIL HØYRE (web)

- I den perioden lå vi 27 uker på VG-lista. Etter dette har jeg tatt utdannelse som førskolelærer, forteller Mellemsether, som nå jobber i en kulturbarnehage i Trondheim, der også musikk er et satsningsområde.- Jeg har fortsatt et stort hjerte for musikk. Og jeg gleder meg virkelig til å gjøre en så stor konsert, selv om vi ved flere anledninger hadde konserter til både 10 og 30 tusen tilhørere, forteller hun.Årets utgave av ”We Love The 90’s” på Telenor  Arena er en oppfølger av suksessen de to foregående årene  med å hente fram artister som var store på 90-tallet. I motsetning til før, blir det i år ingen turne rundt i landet. Dette for å kunne hente enda større artister.

There’s A Party

Som headliner kommer selve dronningene av hip hop, SALT’N’PEPA i ens ærend fra USA for å fremføre hits som Push It, Let’s Talk About Sex, Shoop, What a Man.

DJ Bobo (Somebody Dance With Me, There’s A Party og Everybody) Snap!, (Rythm is a Dancer og The Power)  , Eiffel 65 (Blue , Move your body) og Jenny fra Ace of Bace er blant gruppene som skal fylle scenen sammen med Ice og Di-Mico.Ice og DI-Mico skal spille en VG-liste-medley sammen med andre norske artister som Infinity og Stig Van Eijk.

Showet ledes av David Hasselhoff, best kjent fra Baywatch, men også med egen musikk-karriere bak seg.

- Jeg har fortsatt et stort hjerte for musikk, sier Mary Elin Mellemseter (foto: privat)