Filmen, som er spilt inn på Titran med en rekke lokale aktører som statister, vant i helga publikumsprisen under de nordiske filmdagene i Lübeck i Tyskland.

Det var en publikumjury utvalgt av avisen Lübecker Nachrichten daily som har stemte frem filmen til publikumsprisen.

«En flott helg for norsk film og filmskapere ute i verden» skriver Norsk Filminsitutt på sosiale medier etter at flere nordiske filmer gjorde seg bemerket:

«Under de nordiske filmdagene i Lübeck vant Alle hater Johan, regissert av Hallvar Witzø, publikumsprisen og 5.000 Euro, mens Solveig Melkeraaens kortfilm Skolen ved havet fikk prisen for beste nordiske og baltiske film – og 3.000 Euro. I tillegg mottok den danske Den store stilhed, regissert av Katrine Brocks, prisen for beste debut. Norske Kristine Kujath Thorp spiller en av hovedrollene i den filmen.

I Aarhus vant serien Jordbrukerne, skapt og skrevet av Izer Aliu sammen med Anne Bjørnstad, prisen for Best Nordic Series under Aarhus Series.

Prisen Méliès d’argent (sølv) for Best European Short gikk til kortfilmen Tistlebu, av Simon Matthew Valetine på Lund Fantastic Film Festival.

Gratulerer til alle involvert!»