Folk har tydligvis gått mann av huse for å skaffe seg bilett til lørdagens konsert i Knarrlagsundet med Åge Aleksandersen, Sambandet og Kurt Nilsen. Så er du en av de som har lørdag skal nyte en av av helgas to konserter,  er du heldig å få dele opplevelsen med drøye 2000 andre feststemte konsertgjengere. Men det finnes ennå mulighet til å nyte det spektakulære showet fredag, så ikke fortvil. Det er enda fredagsbiletter å få kjøpt.

- Jeg ser dessverre at det har vært mange desperate meldinger på facebook siste døgn, fra folk som ikke har fått tak i billett til lørdag. Men noe høyere en drøye 2000, kan vi dessverre ikke gå.

Og Åge kan trøste alle som ennå ikke har løst billett med at det fortsatt er biletter igjen til fredag. Og nettopp det samme showet er å vente da også, skal man forstå den profilerte artisten riktig.

Ikke vent til det siste

Men vær ute i god tid her også, for det har et tak på hvor mange det er mulig å slippe inn her også . Og når taket er nådd på drøye 2000 fredagsgjengere er det stopp.

Taket er satt på bakgrun av at alle skal få en best mulig, og sikrest mulig konsertopplevelse på Knarren i helga, midt i Knarrlagsundets egen storstue.