I fjor sommer måtte Hemnskjel Feriesenter ta "konsert-pause" på grunn av at sentere huset så mange tunnel-arbeidere. I år kommer Torgeir Sandø og mannskapet ettertrykkelig tilbake etter pausen:

  • Vamp, 27. juni

  • Too Far Gone, 5. juli

  • DDE, 16. august

Tre utekonserter, og alle tre med navn godt kjent for musikk- og festglade nordmenn. Torgeir Sandø ved Hemnskjel Feriesenter sier man er nødt til å satse, skal man nå opp i konkurransen om oppmerksomhet og publikum i en øyregion full av store happenings.

Store headlinere overalt

- Det er bare å se litt rundt seg i regionen. Store headlinere er gjengangere overalt. Man kan nesten ikke satse lavere for å få folk til å komme, store navn kreves for å folk til å komme, sier Sandø. Men han er ikke skremt av det. Familiebedriften på Hemnskjela har hatt utekonserter helt siden 2002, den første med Åge. Og en sommer var de sågar opp i hele fem konserter, med blant andre DDE og Wigwam.

- Vi har hatt mange store navn før også og er vant med det, så vi vet hva vi går til, sier han.

Om ikke det eneste, så er det store usikkerhetsmomentet alltid været.

- Til forskjeller var festivaler, er vi en familiebedrift. Og vi mottar ingen støtte til gjennomføringa. Så vi tar en større sjans, men vi har lykkes med det før og prøver igjen. I år har vi musikk for enhver smak. Og samtidig håper vi på fint vær, som er det viktigste, sier Sandø.

Vamp ville tilbake - og DDE for 5. gang

Torsdag 27. juni spiller Vamp igjen konsert på Hemnskjel Feriesenter.

- Dette er faktisk den første konserten Vamp spiller på sommerturneen sin, så starten blir på Hemnskjela. Det var Vamp som også denne gangen tok kontakt og ville komme tilbake. Sist de var på Hemnskjela, omtalte de det som en av de triveligste plassene de hadde holdt konsert noen gang, sier Sandø.

Too Far Gone spiller her 5. juli og DDE spiller på Hemnskjela 16. august. Det blir faktisk femte gang DDE spiller på samme sted.

DDE spiller for 5. gang på Hemnskjela.
Too Far Gone spiller den 5. juli