- Jeg tror jeg aldri har fått så mange spørsmål om en film kommer før den ut tidligere, ler kinosjef på Frøya, Jan Elven.

De to første forestillingene på fredag og søndag er allerede utsolgt. Men det er ledige plasser igjen til neste ukes forestillinger på onsdag og søndag.

- "Ringenes herre" og "Hobbiten" var filmer det også var mange spørsmål om når vi kom til å ta inn, og når forhåndssalget ville starte. Men jeg tror vi fikk nesten 30-40 bestillinger med en gang vi startet med forhåndssalget før jul på "Fifty Shades of Grey". Særlig kvinner virker veldig giret på å se den, forteller han videre.

- Dårlige terningkast har ikke noe å si

Filmen har høstet mye medieomtale og ganske lunkne terningkast hos norsk presse. Men kinosjefen tror ikke det sistnevnte demper interessen.

- Dårlige terningkast har ikke noe å si. Mange ganger blir folk ekstra nysgjerrig på filmer på grunn av det og det er ikke alltid man er enig med filmanmelderne heller, mener han.

- Skal du se filmen selv?

- Hehe, ja. Jeg må jo se hvorfor så mange vil se den, humrer Elven.

Artikkelen fortsetter under bilde.

[M]

- Noen billetter igjen her

En sjekk hos Hitra kino, avslører at det (i skrivende stund) er noen billetter igjen til fredags Norgespremiere.

- Vi har solgt 87 av 105 seter til i morgen, og så er det over 40 solgt til søndag, så det er noen igjen ja, sier Selma Fredriksen som sitter i skranken hos Kystmuseet.

Kinoen på Hitra pleier ikke å starte forhåndssalget så tidlig som de gjorde for "Fifty Shades of Grey".

- Mange pleier nok å ringe samme dag som de skal på kino, så det kan nok ha noe med vane å gjøre, tror hun.

På Hitra kino går filmen fredag og søndag i denne uken, og tirsdag og onsdag i neste uke.