Rune Ruberg, Terje Tystland, Åge Aleksandersen, Tre Små kinesere og Frode Alnæs. Det kunne vært ti i skuddet mestselgende plateartister gjennom siste tiår, men i stedet er det spillelista over ”headlinere” på utestedet Knarren i Knarrlagsundet. Også BFFamily, Anders Jektvik, Charlotte Audestad og UFO står på aktivitetskalenderen utover våren og sommeren.

- Vi prøver å favne vidt om alle kundegrupper, både unge voksne og litt for de aller yngste. Noe jeg håper vi har gjort med denne artistrekken, sier restaurantsjef Ida Skarpnes.

Gjentar den dundrende Åge-helga

Åge Aleksandersen topper utestedets publikumsstatistikk og kunne i fjor skilte med godt over fire tusen tilskuere under den intensive konserthelga i juli. Marine Harvest og Knarren sørget da også sammen for at de aller yngste skulle få en smakebit av artisten og hans stødige orkester. Om det blir en reprise er ennå ikke helt avgjort, men kanskje har også de aller minste noe å glede seg til i år også.

- Vi kan ikke love at det vil bli sånn som i fjor ennå, men det er en mulighet for at det blir gjentatt, det er det, sier Ida Skarpnes.

Rudberg er ny av året

Mange av artistene som i år gjester Knarren, har også vært her tidligere. En som imidlertid ikke tidligere har underholdt publikum med det vakre Knarrlagsundet som bakteppe, er den profilerte norgessuksessen Rune Rudberg. Et kjent publikumsplaster av kanskje det aller mest voksene slaget.

- Rune Rudberg er en ny og spennende artist for oss som vi håper vil svare godt til det voksne publikummet, sier Skarpnes.