Redaksjonen i TV2s morgensending "God Morgen Norge" har bestemt seg for at i løpet av 2012 skal de besøke alle fylkene i landet. Og de ber om seernes hjelp til å bestemme hvor i fylket de bør dra.

Reiser dit man får mest stemmer

- Annenhver fredag presenterer vi fem steder i hvert fylke som velges ut etter originalitet og interesse. Det stedet som får flest stemmer reiser vi til, forteller TV2.

Første fylke ut var Oppland der vinnerstedet fikk over 300 000 stemmer. Nå er turen kommet til Sør-Trøndelag, og Frøya er plukket ut som en av fem kandidater det går an å stemme på. Konkurrentene er sterke, så her bør øyværinger kjenne sin besøkelsestid dersom man vil at programleder Signe Tynning og TV2-staben skal besøke Frøya.

Frøya leder avstemmingen

I tillegg til Frøya er det mulig å stemme på Løkken Verk, Råkvåg (Rissa), Selbuy og Stokkøya (Åfjord).

I skrivende stund er det Frøya som leder avstemmingen (!). (Du kan gå til avstemmingen her.)

Ut fra TV2s beskrivelse av kandidaten, kan det se ut som om de har mest lyst til å dra ut i øyrekka dersom Frøya blir valgt;

"På Frøya kan du «øyhoppe» mellom øyene Mausund, Sula og Bogøyvær. Bogøyvær er den minste av disse tre øyene, og består av to små øyer sammenbundet med ei hengebru. Her er det bilfritt, og all «trafikk» på land skjer med trillebår eller firehjuling på opparbeidede stier. Bogøyvær har knapt 20 fastboende, og ressursene fra havet er fortsatt basisen for livet på øyene. «Supen Pøbb» er en særegen pub og et unikt samlingssted for både Bogøyværinger, feriefolk og båtturister."