Rotmos konsert var av godt gammelt merke med fortellinger og sanger både fra nytt og gammel tid, alt fra Slaktarbenken til Ulykken ved Enare sjø.

Det var en variert konsert som hadde alt fra rolige ballader til mer rocket versjoner, og publikum likte Hans Rotmos betraktninger om jul og feiring.

De ca. 250 som overvar konserten var tilfreds med premieren, og ved konsertens slutt ble det ovasjoner. Rotmo kvitterte på "ståan fot" med ett ekstranummer.

Erfarne musikere

Henning Sommerro, Bjarne Bårdstu, Henning Sommerro, Kai Biermann og Gunnar A. Berg utgjorde årets mannskap hos Hans Rotmo.

Dette er erfarne musikere som har spilt i mange år. For å nevne en av guttene i troppen, trekker vi fram Bjarne Bårdstu fra ett tidligere band som heter Isenkram.

I salen satt også en tidligere Isenkram musiker, Kjell Muller, som holder for tiden til på Hitra. Kjell Muller var godt fornøyd med konserten og i tillegg fikk treffe sin tidligere venn. En konsert det er verd å få med seg var publikums reaksjon etter framføringen.

Det forholdsvis svake oppmøte kan tilskrives det sommerlige førjulstiden og det varme været som ikke har satt folk i julemodus.

Hans Rotmo og hans team takket for ett hyggelig vertskap og god stell under oppholdet på Frøya, med nykokt krabbe og godt tilbehør.

- Det er et fint publikum på Frøya, sa en takknemlig Hans Rotmo etter konserten.

Kjell Muller til venstre var fornøyd både med konserten og det å treffe igjen sin tidligere venn Bjarne Bårdstu fra Isenkram