TV 2s nye musikk-konkurranse The Stream har allerede passert 500 opplastede bidrag på en drøy uke.

- Vi sendte presentasjonsprogrammet for The Stream for en drøy uke siden, og at vi allerede nå har mottatt over 500 bidrag er jo helt vanvittig, sier programleder Tarjei Strøm.

Blant de påmeldte er hitterværingen Frode Jenssen Jektvik (35). Jektvik har lastet opp sitt bidrag "Time", et bidrag som i skrivende stund nærmer seg 3.000 nedlastinger. Dette tilsvarer den 28. mest streamede låta så langt. Låta som leder, har passert 16.000 nedlastinger.

Hør Frodes "Time" her. (ekstern lenke, TV2)

Skaper nye artister

The Stream er en helt ny og norskutviklet musikkonkurranse fra Monster Format og TV 2. TV 2 har med gått sammen med verdens tre største plateselskaper Universal Music, Sony Music og Warner Music samt streaming-giganten Spotify for å oppdage og skape nye artister slik det faktisk blir gjort i virkeligheten i 2016.

Deltakerne laster opp sine bidrag på nettsiden www.thestream.no, og de 100 mest streamede artistene går videre til showcase for plateselskapene. Universal, Sony og Warner signerer etterhvert tre artister hver som de tar med seg inn i finalerundene.

Programleder Tarjei Strøm

Stor spennvidde

De opplastede bidragene som så langt har kommet inn spenner fra enkle akustiske kassegitar-opptredener på soverommet til elektronika-duoer, band og mer forseggjorte musikkvideoer, forteller TV2.

- Det er veldig mye spennende blant bidragene, og det er gøy å se at det er så stor variasjon blant det som kommer inn. Hele landet er representert, og jeg vet at plateselskapene har merket seg noen artister allerede. Men det er mulig å laste opp bidrag helt frem til mai, så jeg er sikker på at vi også har veldig mye spennende i vente, sier Strøm.