Artistene til årets Hopsjødager er for det meste i boks og festivalsjef Tom Skare kan melde om ei innholdsrik artistliste med landskjente artister for både barn og voksne under årets dager.

– Vi feirer i år at det er 25 år siden de første Hopsjødagene ble arrangert i 1990 og dette vil vi markere med besøk av flere som har hatt suksess på Hopsjø før, men også mange nye artister for Hopsjøen, sier Skare.

- På årets avslutningsdag lørdag 18. juli kommer et av Norges beste danseband Contrazt tilbake til brygga. De vet vi vil skape god stemning på bryggekanten og de gleder seg til å møte et danseglad publikum igjen her i øyregionen, sier han.

Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av fire gullplater og ffire tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Som om ikke det var nok var Contrazt en av deltagerne i årets Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”.

- Bandets vokalist Gro Anita har etablert seg som en fremragende vokalist i sjangeren. Som folkets favoritt har Contrazt i mange år vært en selvfølge på sommerens store dansefestivaler, både i Norge og Sverige, og de har besøkt Hitra flere ganger de siste årene. Fulle hus, tusenvis av glade Contrazt-venner, allsang og danseglede er noen av superlativene som sitter igjen når de har besøkt et nytt sted. Det er ingen tvil om at Contrazt’s spilleglede og enorme utstråling smitter over på selv den mest stivbeinte dansefoten. Contrazt gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live på Hopsjøbrygga denne sommeren, sier Skare, som er glad for å ha bandet tilbake på Hopsjøen.

- I år har vi lagt til rette med et stort publikumstelt på ytterbrygga også, slik at publikum er sikret gode forhold uavhengig om de er inne eller ute på brygga. Øvrige artister under Hopsjødagene er som sagt stort sett i mål og vil bli offentliggjort etter hvert nå, sier Skare, som lover et variert innhold.

Salg av festivalbilletter starter rundt 1. juni.