Kristin Nordsæther (27) er allerede travelt opptatt med flere prosjekter gjennom sitt nye firma Murmel film. Men et prosjekt er henne ekstra nært hjertet.

- Jeg forsøkte å være objektiv først, men fant fort ut at det var umulig, ler jenta fra Snillfjord.

Fordommer mot blinde [M1]

Den blinde personen hun skal portrettere er gjennom dokumentaren, er nemlig hennes forlovede Ole Jonas Storli (33). Også kalt ”Ole Blind”.

- Den blir en delvis en kjærlighetserklæring og et inntrykk av hvordan det er å leve med en person som er blind. Før jeg ble sammen med Ole viste jeg ikke noe om hva blinde kunne få til og forhåpentligvis kan filmen min vise flere hvordan det er, forteller hun engasjert.

Produsent for Jektvik

Storli er mest kjent for andre som produsent for Anders Jektviks to album og som en meget dyktig pianist selv.

- Han skal faktisk gjøre lydarbeidet på denne filmen også, så det er jo litt spesielt, ettersom han ikke kan se filmen og er hovedperson i den selv, sier Nordsæther.

- Kan klare alt

Hun beskriver kjæresten som en person som setter seg mål ingen andre skulle tro var mulig.

- Da Ole ville jobbe som lydmann på utestedet Familien i Trondheim, hadde få troen på at han skulle klare å sette opp alt utstyret på egen hånd. Men etter en kveld hadde han en fast avtale og jobbet som både lyd og bookingansvarlig i to år.

- Vi hadde nettopp oppussing hjemme hvor han faktisk gjorde nesten alt. Han er definitivt den mannen jeg kjenner som kan mye om alt og lærer seg raskt det han ikke kan fra før, avslutter Nordsæther.

Ole finner veien til det nye huset de kjøpte. Foto: Privat