"Gruve mæ te neste fredag, når æ har billetta te Ansnesrevyen...... Ka ska man velg????? f........ d e så my talenta her på øya! Grrrrrrrr........"

Det skrev signaturen Dilemma blant jubel-kommentarene her på hitra-froya.no da Anders Jektvik sang og spilte seg til finalen i "Norske Talenter" på TV2. For finalesendinga kolliderer nemlig med finaleforestillinga til Ansnesrevyen og flere har i ettertid uttrykt valgets kval. Men nå kommer arrangøren de ubestemte i møte:

- I motsetning til normalt, så oppfordrer vi folk til å ta med mobilen denne gangen, sier Magnar Ansnes med et smil.

- Vi må jo få med oss Anders, så vi kommer til å ta en pause i forestillinga og slår på tv-en på storskjerm i Ægirsalen, forteller han.

Fredagens revypremiere starter klokka 18 og er ferdig innen Anders Jektvik går på scenen i Christiania teater i Oslo. Fredagens andre revyforestilling begynner klokka 21, mens TV2 går over på nyhetene, været og sporten. Og når "Norske Talenter"-sendinga er tilbake, det er da Ansnesrevyen tar en tv-pause.

- Vi må jo tilpasse oss. Han Ingolf (far til Anders) sitter jo i orkesteret vårt også. Det er klart vi må ha med oss dette, sier Ansnes foran helgas fire forestillinger, som er varslet å bli den populære revygjengens siste noensinne. Alle forestillingene er forøvrig utsolgt.

SE OGSÅ: Ansnesrevyen i bilder