I morgen er det på nytt klart for avspark da Lasse Stefanz og Contrazt inntar podiet i Hitrahallen, klar til å telle opp til årets dansegalla.

Leder i de danseglade – Hitra Ltd forteller at mellom fire og fem hundre allerede har tenkt å ta turen inn på forhåndsolgt billett og at folk ennå har en mulighet til å bestemme seg. For i år selges billetter rett i døra også.

- Det er godt med billetter solgt på forhånd i år også, kanskje noen færre enn i fjor. Helt hvorfor er vel ikke så lett å si, men vi tror vi blir ca like mange i år også, sier leder Øivind Heidenreich-Riis.

Hele gårdagen brukte Riis og hans medhjelpere til å kjøre bord og stoler, og i kveld står rigging og scene for tur. Han er stresset, men godt i rute. Kanskje akkurat slik det bør være i forkant av et slikt stort arrangement.

- Tepper skal legges som underlag før selve dansegulvet skal legges i morgen formiddag. Alt skal i alle fall være klart til Contrazt teller opp, lover Riis.

For det er kvintetten med ingen ringere enn Gro Anita Johansen som får lov å starte dansegallaen i år. Sammen med sine kolleger fra Sverige, Lasse Stefanz skal hun sørge for at musikken ikke stopper før kvelden er over.

- De to drevne dansebandene spiller non stopp dansemusikk, hele kvelden. Så folk skal få danset seg i alle fall, det er helt sikkert, smiler Riis.

Han er opptatt av å få fortalt at bussen som skulle fraktet danseglade tilhengere fra Sunde til Fillan er kansellert. Men bussen fra Sistranda går imidlertid som normalt, og her er enda noen få plasser igjen.

- Det var ikke nok påmeldte til at vi kunne opprettholde bussen fra Sunde dessverre,  men fra Frøya går alt som normalt. Her er vel bare noen få plasser igjen,  sier leder i de danseglade Øivind Heidenreich-Riis.