Kristine Langholm Markussen er danselærer i kulturskolen på Frøya. Hun forteller at torsdag 3. november blir det UKM-workshop for de over 15 år.

– UKM er en møteplass for unge, hvor man har det gøy og skaper noe sammen. I løpet av året holdes det flere gratis workshoper, og denne gang er det workshop i dans for aldersgruppa 15+. Man trenger ikke å ha noe som helst erfaring med dans for melde seg på, forteller sier Langholm Markussen.

– Fokuset i workshopen blir på kreativ og skapende dans, og deltakerne vil både få lære noe koreografi og skape egne bevegelsesfraser. Jeg har en leken og veldig lavterskel inngang til det å jobbe med koreografi, så ingen trenger å være redde for om de er «kreative» nok til å bli med, sier hun.

Workshopen holdes i storsalen på kulturhuset på ettermiddagen torsdag 3.november i samarbeid med de ukentlige spill- og filmkveldene som arrangeres der for ungdom og unge voksne.

– Påmelding til workshopen skjer via froyaarena.no. Hvis noen har spørsmål kan de kontakte UKM-koordinator Guro på telefon 91880447.