-  Dette blir femte gang DDE besøker oss. Så i kveld skalvi feire femårs-jubileum med DDE på kroa, sier Torgeir Sandø.

Det umulige va mulig

Utestedet Naz Perver påHemnskjela er ei familiebedrift, og i begynnelsen var all aktivitet på kroadrevet av familie og venner. Da imidlertid hele 1400 tilskuere valgte å taturen til kroa på Vassendgutane skjønte familien imidlertid at dette begynte åbli en slik suksess at de trengte hjelp.

- Til å begynne med vardet bare venner og familie som arrangerte og hadde vakthold under festene våre.Men da det plutselig kom godt over tusen publikum, skjønte vi at vi trengtehjelp, ler Sandø.

Konge eller knekt

Listen over band som hargjestet kroa er lang og her er store navn som Smokie, Vassendgutane, Åge, WigWam, VAMP og sist men ikke minst altsa DDE. Namsosbandet som nå kommer tilbakefor femte gang, men ikke på rad.

- DDE skulle egentligvært her i 2011 også, men på grunn av tragedien på Utøya avlyste vi selvsagttradisjonen. I fjor passet det desverre ikke av andre grunner, men i kveld skalvi feire, sier Sandø.

Når siste buss har gått

Kroverten foreller at folkhar gått mann av huse for å få tak i billetter til kveldens DDE, og tilreisendefra fjern og nær vil ta turen for å oppleve et av kanskje Norges mest populæreband live på Naz Perver.

- Vi har bare 24 rom her,men vi har laget camp vis a vie feriesenteret så også langveisfarende kan få enmulighet til å tilbringe natten sammen med oss, sier Torgeir Sandø.