Det er stappfullt på dansegulvet. De første parene entret parketten da Ingemars Orkester spilte åpningsnummeret sitt litt etter kl. 20, og gulvet er fullpakket helt til Anne Nørdsti avslutter gallaen to timer etter midnatt. Både ungt og gammelt har funnet veien til Hitrahallen for vårens dansegalla.

- Trøndere er livate og artige folk og de beste festene blir det når generasjonene blandes, sier artist Anne Nørdsti og gjør seg klar for å gå på scenen igjen.

[M]

God stemning

Frøya-jenta Amanda Yttersian har tatt med seg venninna Hanne Larsen på årets Dansegalla. De to jentene er stor fan av Ingemars og har dratt rundt på konserter der dansebandet har spilt siden 2006.

- Jeg fikk øynene opp for Ingemars på en bygdafest og etter det har jeg vært på konsert med dem både på Storås, Røros og Kielferga, ler Amanda Yttersian.

Jentene syns det er veldig fin dansemusikk og utrolig trivelig siden det er så mye folk og god stemning.

[M]

Over 600 gjester

Det var forhåndsbestilt 350 billetter, men totalt kom det godt over 600 gjester.

- Jeg er godt fornøyd med billettsalget. Det matcher ikke de to forrige årene, men musikken er god og folk koser seg, sier arrangør Øivind Heidenreich-Riis som lover at det blir Dansegalla også neste år.

Festen gikk stort sett rolig for seg. Det var et basketak utendørs der politiet ble tilkalt og tok med seg de to berusede mennene.

[M]