Den 21. mars holder Marte Hallem konsert på Hotell Frøya sammen med sine faste med-musikanter Sverre Bjarne Inndal (gitarer) og Kenneth Aksnes (bass og piano). Marte Hallem er kanskje best kjent i øyregionen som hovedrolleinnehaver i oppsetninga "Oda fra havet" på Mausund. Men hun har bakgrunn som artist, tekstforfatter og programleder, og ga i fjor ut sin andre plate.

Kvelden på hotellet blir en miks av hennes egne låter og coverlåter med artister som hun har et nært forhold til, som for eksempel de svenske artistene Lisa Ekdahl, Melissa Horn og Pernilla Andersson.

- Lars Winnerbäck, Lynni Trekrem og Kari Bremnes er andre artister jeg liker å covre. Det blir både rolige låter og up-tempo-ting som gir litt mer "schwung", forteller Hallem til lokalavisa.

- Mellom låtene presenterer jeg noen humoristiske hverdagskåserier og alt fra ekteskaplige strabaser til andre utfordringer som hverdagen gir. Jeg håper kan få fram latteren i folk, i alle fall pleier de å gjøre det når jeg har slike kvelder rundt omkring. Jeg har hatt en del slike konsertforestillinger i Levanger, Verdal, Steinkjer og omegn, og håper at frøyværingene vil kose seg like mye, sier hun.

Hotell Frøya har sagt at de vil gi 100 kroner for hver solgte billett under denne forestillinga til den pågående innsamlingsaksjonen "Krafttak mot kreft i øyregionen".