-Sommerens lesertur går til den idylliske øya Bornholm i Danmark og avreise blir i midten av juni, forteller Svend Sivertsen, reisevert for lokalavisa Hitra-Frøya.

Nå er hotell og billetter til båt og fly reservert. -Tror dette skal bli en flott opplevelse i god leserturånd. Orklareiser henter oss som vanlig her ute på Frøya og Hitra og vi kjører buss ned til reisemålet. Avreise blir onsdag 18. juni, tidlig morgen.

Fra København kjører vi den lange Øresundbrua over til Sverige, passerer Malmø og tar ferge fra Ystad til Bornholm. Her venter Hotell Griffen hvor vi skal være, forteller Sivertsen.

Det er opplevelser og utflukter både sør og nord på Bornholm, men det blir også god tid til å gjøre seg bedre kjent med den lille byen Rønne der vi skal bo.

På returen blir det en overnatting i København og tid til vandring i byen og på Tivoli hvor vi skal spise den siste middagen på restaurant Hercegovina.

Heimturen blir med fly fra Kastrup direkte til Værnes der buss venter på oss for å bringe oss heim til øyriket i løpet av kvelden tirsdag 24. juni.

Turen blir annonsert i Hitra-Frøya tirsdag 4. februar.