Noen forandringer er det imidlertid i år også, for mye skal klaffe forat et slikt arrangement som Frøya band Reunion skal legge trygt i havn.

- Det er jo tross alt om lag femti musikere som skal samkjøres til eihelg med 50 års aldersforskjell og minst like mange ønsker for at alt skalklaffe, sier primus motor Håvard Dyrø og tar en bit av en etterlengtet lunsj.

Hovedsakelig vil arrangementet i år bli holdt ved Hotell Frøya, ogikke på Klubben slik som først tenkt.

- Klubben har så mange andre flotte arrangementå ta vare på også, så tiden strakk vel rett og slett ikke til, resonerer Dyrø.

Siden arrangementet i utgangspunktet var tenkt over to kvelder blir deti stedet samlet kun på lørdag, men blir imidlertid holdt på to scener.

– Musikken vil gå non stop, så det vil fint være mulighet til å få medseg alle bandene,forklarer Dyrø.

Om noen skulle være for skjøre til å ta en så stor dose rock`n rollrett inn, vil det derfor bli mulig å rekreere i den andre avdelingen der detikke er konsert, om slikt skulle væreønskelig.

Aldersgrensen vil i år være 18 år. Med 11 band i aksjon og Karin Jegtvik somkonferansier er det duket for en helaften, enten man vil finne frem naglebeltetigjen eller plukke brylkremen ned fra øverste hylle for en siste finpuss.

- Det er duket for en stjernespekket helaften i skjønne omgivelser medde fasiliteter man måtte ønske. Vi forventer stinn brakke og har som vanligtroen på at dette blir en braksuksess, avslutter Dyrø før han haster videre. For mye må spikres, det er jo bare en drøy måned igjen til første bandteller opp.