Alle 39 deltagerlandene har nå levert inn sine bidrag til den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i Malmö den 18. mai. Og bookmakerne har deretter kommet med sine vurderinger. Ifølge NRKs MGP-sider har alle de store bettingselskapene stor tro på hitterværingen Margaret Berger og Norges bidrag "I feed you my love".

Bookmakerne tror Norge kommer på andreplass, bak Danmark, og foran vertsnasjonen Sverige. Men først må Danmark og Norge gjennom kvalifisering i henholdsvis første og andre semifinale den 14. og 16. mai, mens Sverige er direkte kvalifisert til finalen på grunn av sin rolle som vertsnasjon.

Margaret Berger er egentlig glad for at hun ikke er rangert helt på topp.

– Det er ikke så gøy å være hovedfavoritt, for det legger et veldig høyt press på en. Det er hyggelig og oppmuntrende at folk liker låten, men jeg vet jo at alt kan skje i Eurovision. Det er folket som bestemmer, sier hun til NRK.

President Morten Thomassen i den norske Grand Prix-klubben tror "I feed you my love" vil kunne falle i smak hos fagjuryen, men er spent på mottakelsen ute blant tv-publikummet i Europa.

– Vi har en låt som jeg tror juryene vil kunne synes er en bra poplåt. Men det blir spennende å se hva publikum i land som Albania, Aserbajdsjan og Kypros synes. Låten er ikke så veldig «norsk», men ikke veldig GP-typisk heller, og det kan være godt tegn. Jeg tror låten har et internasjonalt sound som kan falle i smak, sier han til statskanalen.