Klokka 21 i kveld går delfinale 2 i Eurovision Song Contest. Aldri før har noen hitterværing deltatt i en større kulturbegivenhet enn når tv-kameraene slås på og flere millioner av europeiske tv-seere skal kåre de siste finaledeltakerne.

Margaret Berger fra Hitra og Norge må bli minst nummer ti av 17 deltakerland for å gå til lørdagens finale. Venner, kjente og heiagjeng fra Hitra er overbevist om at Margaret blir å se på den store Eurovision-scenen på lørdag. Og flere tror hun kan stå igjen som vinner at hele musikk-konkurransen.

VIDEO: Du trenger ikke vente til kveldens sending. Se Margaret på den store Malmø her

Her er noen hilsninger lokalavisa har samlet inn til Margaret.

Og har du også lyst til å sende en hilsen; bruk kommentarfeltet under eller lokalavisas Facebook-side.

Ole L. Haugen, ordfører i Hitra:

- Lykke til, Margaret, og mer enn det! Mange, mange lykkeønskninger fra kommunen og ordføreren. I kveld blir Margaret nummer to, og så vinner hun på lørdag.

Siri Aanes, venninne:

- Skål og lykke til! Det skrev jeg til henne tidligere i dag og gjentar det. Vi skal skåle i kveld og skal fortsette på lørdag. Jeg tipper Margaret går helt til topps.

Omar Pleym, enhetsleder kultur i Hitra:

- Jeg ønsker lykke til! Håper går strålende i kveld og er sikker på du kommer til finalen lørdag. I kveld blir jeg foran tv-en og ser på Grand Prix. Og på lørdag, selvsagt.

Anders Jektvik, kollega og venn:

- Håper "lukt te hælvete", neida, hehe. Jeg tror seriøst det kan gå meget bra. Med såpass bra låt, såpass bra artist, og med den framførelsen og innlevelsen, skal det noe til for å toppe Margaret. Jeg har ikke hørt musikken fra konkurrentene. Jeg har egentlig ikke så mye interesse for sangene i Grand Prix, fordi de normalt er ganske dårlige. Men Margaret sin er bra. Så magefølelsen er at hun vinner hele greia.

Kåre Hansen, heiagjeng:

- Ønsker deg all mulig lykke til i kveld, Margaret! Du har etter min mening en meget fengende låt som jeg tror kan få deg ganske langt opp på lista. Delfinalen i kveld blir bare som et "barneskirenn".