Da nærmer det seg at vi skal utover til Mausund og Frøya- til helga er det første samling for alle som er interessert i å være med i fødselsprosessen av "Oda fra havet"!

I helga kommer manusforfatter og komponist Marte Hallem og regissør Arnstein Langåssve til Frøya og Mausund for å dra igang første samling første samling for alle som er interessert i å være med i fødselsprosessen av "Oda fra havet".

Treffes lørdag

- Siden dette er første året, og folk sikkert er litt usikker på hva det skal bli og hvordan vi skal lage det, så må vi forsøke jobbe godt med rekrutteringen. Dette er en stein-for-stein-prosess som vi synes er veldig spennende og artig, og som vi ønsker å ha med så mange som mulig på, sier Hallem og Langåssve, foran samlinga på Hotell Frøya lørdag formiddag.

De forteller at samlinga i helga er en god mulighet for alle nysgjerrige til å få høre mer om prosjektet om det historiske spelet, og om på hvilke mulige måter de kan delta.

Viser eksempler på spel-musikken

De som kommer, vil også få høre noen demoer fra musikken som er laget til spelet, og Marte og Arnstein kommer til å synge litt på noen av sangene.

- Vi gleder oss noe vanvittig, og håper dette blir starten på noe som lokalbefolkningen vil trykke til sitt bryst og føle for å ta videre og være en del av, sier de to.

"Oda fra havet" er basert på trilogien skrevet av mausundværingen Vidar Oskarson. Spelet har premiere 27. juni.