Når dette skrives sitter en fullsatt sal og gapflirer i kultur- og kompetansesenteret. Hvordan vi kan vite det? Jo, fordi det var det som skjedde i den første forestillingen, og vi tviler på at ekstraforestillingen utarter seg særlig annerledes. Da Honningsvågrevyen sin ankomst ble annonsert, ble billettene revet bort på få dager. Og kulturhussjef Håvard Dyrøy innså at det måtte settes opp ei ekstraforestilling, slik at alle som ville oppleve dem, fikk anledning til det.

Begge forestillingene trakk fulle hus, og tilskuerne hylte av latter fra første stund. På scenen var det godmodig harselring med mange, og øyværingene så ut til å like den nordnorske humoren, som ikke er så veldig annerledes enn den trønderske.

Frank Arne Olsen og Finn Arild Selnes framførte godbiter fra en femten år lang karriere, og med parodier av samer, slabbedasker, kjendiser og kongen, fikk de publikum til å le hjertelig. Tekstene var gode, og spesielt Frank Arne Olsen, som også viste seg å ha en flott sangstemme, kunne virkelig etterligningens kunst, slik at det ikke var tvil om hvem han hermet etter.

Her var det ingen kulisser, og kun enkle kostymeskift, men det trengtes ikke mer. De to på scenen og de tre musikerne klarte seg godt med enkle remedier, og klarte på en svært god måte å more rundt seks hundre mennesker på det som ellers var en helt vanlig og vindfull onsdag kveld.