På lørdag åpnes kunstutstilling på Innsia Kulturhus, hvor både Knut Skaun Sveen og Trine Lindheim skal vise fram sine grafiske arbeider. Det blir spesielt for Sveen, som nettopp mistet faren sin.

 - Han har jo vært en viktig del av livet mitt hele tiden og er en stor grunn til at jeg har blitt den personen jeg er i dag. Det blir spesielt å vise fram bildene om hans liv og opplevelser, forteller Knut Skaun Sveen.

- Bedre med små plasser [M1]

Han vil vise fram 19 bilder som var til utstilling hos Trondheim kunstforening i januar. Men gleder seg til å få vist dem fram for et mindre publikum også.

 - Av bildene er det også en del med kysttema. Jeg har jo vært mye på havet i løpet av livet, så det er viktig for meg at inntrykkene stemmer. Når man er i byer får man ikke så mye tilbakemelding som på litt mindre steder. Så akkurat det aspektet med å vise det fram på Hitra, gleder jeg meg mye til. Selv om jeg har vist fram bilder hele livet, er man alltid spent før utstillingen åpnes, innrømmer Sveen.

- Får se alt livet består av[M2]

- De er begge profesjonelle kunstnere som har jobbet hele livet som kunstnere og vil begeistre publikum, ifølge styremedlem i Hitra Kunst-og Håndverksforening, Kjersti Lindal.

  - Her vil du få se verden og livet gjennom skapende menneskers øyne. Uttrykt med stor kunstnerisk dyktighet, fortsetter hun engasjert.

Lørdag klokken 13 på Innsia Kulturhus åpnes dørene på Strand, Hitra for alle interesserte.