Fredag ettermiddag på Sistranda: Det kryr av folk, fastboende og tilreisende. Mange av de sistnevnte skal sikkert på Frøyafestivalen. Inne på Frøyværingen prates det dansk. Undertegnede legger sammen to og to, og våger seg så vidt til å spørre. Kan det være...?

Jo visst er det tre av damene i bandet Gasoline som besøker husflidsbutikken, og de er glade for at noen kjenner dem igjen.

- Vi skal spille på festivalen i kveld, stråler de. Også er vi opptatt av både musikk og håndarbeid, sier de med store smil.

"Kvinde min"

Jentene, med navnene Annette, Birgitte "Bjørn" og Lisbeth er begeistret over det de har sett av Frøya gjennom dagens guiding, og nå er Lisbeth lykkelig over å ha sikra seg ei lue med Frøya på.

- Det er så flott her ute, helt ulikt København, sier damene.

- Men tror du publikum kjenner musikken vår og husker sangene fra Gasolin? undrer de.

Det tror jeg lokalavisa kan forsikre dem om. Når jentebandet fra Danmark synger sine sanger som en hyllest til danmarks største rockeband gjennom tidene, regner vi med at det vil koke blant publikum. Ikke minst om de framfører sanger som Gasolin med frontfiguren Kim Larsen i spissen herjet hit-listene med på 70-tallet.  Særlig om de spiller låter som for eksempel "Hva gør vi nu, lille du", "Kvinde min", "Strengelegen" og ikke minst "This i my life".