Kurt Nilsen og 10CC er offentliggjort tidligere. I dag tidlig slapp Frøyafestivalen sin nye festivalplakat og nettside, som avslører hele artistrekka som kommer til Siholmen den 4. og 5. august. Her finner vi blant andre Stage Dolls, Oslo Ess og Janove (kjent fra Kaizers Orchestra) og John Olav Nilsen og Nordsjøen. Fjorårets festivalband Lomsk er tilbake. Bandet Sørgekåpe kommer. Og lokale band som skal spille på årets festival er Harvest og Extreme Pleasure.

- Jeg er veldig godt fornøyd med årets program, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug til lokalavisa.

Han var også veldig godt fornøyd med fjorårets program, men medgir at den kunstneriske profilen i fjor ikke helt "traff" det lokale publikummet. I år mener han at Frøyafestivalen er helt tilbake på sporet. Med de britiske stjernene i 10CC, John Olav Nilsen og Nordsjøen samt Stage Dolls på en og samme kveld, må det bli "livat" fredagskvelden. Og lørdagen er ikke mindre aktuell i så måte; da spiller rockerne i Oslo Ess, Kurt Nilsen og Janove på samme scene utover kvelden.

Som Hitra-Frøya tidligere har skrevet, blir det fortsatt festivalområdet på Siholmen på Sistranda, dog noe justert i forhold til tidligere år. I år blir hovedscenen plassert foran den røde bryggerekka på Siholmen, teltscenen nede mot bryggekanten/den gamle hurtigbåtkaia.

- Det blir den største scenen vi noengang har hatt. Flere av bandene vi har booket har krevd det. Det nye området passer oss derfor enda bedre, sier Stenhaug.

Sjekk også vår samleside for innhold om Frøyafestivalen