Til alle kultur- og fritidsarrangører:

Legg inn ditt kommende arrangement i kulturkalenderen senest i løpet av den kommende helga (sendes mandag morgen 22. juni), så blir du med i den samlede oversikten over sommeraktiviteter på Frøya, Hitra og Snillfjord  (Både i Sommeravisa og Feriemagasinet)

Se hele oversikten her

Lokalavisa Hitra-Frøyas kulturkalender har blitt ganske så velfylt, spesielt etter at vi endret litt på forutsetningene og åpnet for at alle typer kultur- og fritidsarrangementer får gratis oppføring i kalenderen.

I vår årlige Sommeravis (26.juni 2015) og Feriemagasinet (14. juli 2015) tar vi en kopi av den nettbaserte Kulturkalenderen og viser fram det rike aktivitetsnivået til de tusenvis av fastboende og tilreisende.

Legg inn ditt arrangement her og nå - det er gratis

Kulturkalenderen er åpen for fri bruk for alle som lager kulturelle aktiviteter for folk på Frøya, Hitra og ytre deler av Snillfjord.

Om det er teater eller fest, om det er klubbkveld eller det er årsmøte, om det er konsert eller åpen trimhytte - lokalavisa vil gjerne være med å fremme det rike kulturlivet i øyregionen.

Det eneste vi ber deg som arrangør å gjøre, er selv å legge inn informasjonen om ditt arrangement i kulturkalenderen. Det koster ingenting.

Har du spørsmål om kulturkalenderen, ta kontakt på tlf. 72 44 04 00 eller post@hitra-froya.no