Sanger og låtskriver Stephen Ackles har blitt inspirert av musikklegender som Elvis Presley, Ray Charles og Jerry Lee Lewis i mer enn tretti år.Med deres inspirasjon har han bombardert hitparader her til lands med egnelåter siden tidlig nittitall. Med sin varme og kraftige stemme behersker hanballader så vel som litt gospel opp-tempo låter.

-Jeg kjenner til Ackles litt og vet hva denne fremdragende artistener god for, legger Heidenreich til med glimt i øyet.

For Stephen Ackles er en sanger med amerikanske røtter (norsk mor,amerikansk far) og har virkelig musikk i blodet. Han fremfører sitt repertoarpå en autentisk men moderne måte, uten å være en imitator av sine musikalskehelter.

- Den karismatiske og humoristiske artisten har hatt enimponerende karriere så langt, og har gitt ut tretten album, forteller Øyvind.

Mer musikk på Hopsjøbrygga

Etter konserten i kirka, inviterer «De danseglade» til mer musikk,denne gang på Hopsjøbrygga.

Her vil vi treffe Børge Pedersen i et miljø som vi ikke har setteller hørt han i før her på Hitra, nemlig med et skikkelig band i ryggen. FEB (Free Electric Band Trodheim») er et band som har utspring fraelektrobransjen i Trondheim - med unntak av Børge som er proff musiker.

Til daglig jobber bandmedlemmene med lys, gulvvarme,entreprenørvirksomheter og elektroinstallasjon for forskjellige firma. Såskulle da et hvert problem med dansegulvet, lyset i taket, tomten ellersikringsskapet også være godt tatt hånd om.

Her er besetningen:

Børge Pedersen - vokalist/gitar,

Sten Roger Myren - gitar,

Steinar Skogrand - gitar, Roy Lysø - bass, Bjørn Inge Aar -slagverk,

Morten Seipäjärvi - tangenter, også har vi med oss

Karianne Berly Aar synger leadvokal på noen låter.

Som gjesteartist vil Stephen Ackles  komme innom etter kirkekonserten å bidra mednoe av det han står for innen pop og rock. En legende av de skjeldene i norskrovk og pop historie på nært hold,  godfornøyelse.