Tidligere er det kjent at Jorddunst har inngått en avtale om å trekke to Pstereo-pakker blant de som bestiller festivalpass til Jorddunst. Nå velger Pstereo å knytte seg enda sterkere mot Frøya.

I bakgrunnen på en av plakatene til Pstereofestivalen kan man se et vrak som stikker opp av sjøen. Dette vraket ligger på utsiden av Frøya, ved Rognøya sørvest for Sør-Dyrøy,

- Jorddunst har i en rekke år hatt nært samarbeid med Pstereo, og deres bidrag, både med erfaring og frivillige har vært til uvurderlig hjelp for Jorddunst, fortalte Rune Nordbøe Skillingstad i Jorddunst-styret tidligere til lokalavias.

I år utvides samarbeidet enda mer, og Jorddunst har inngått en avtale om å trekke to Pstereo-pakker blant de som bestiller festivalpass til Jorddunst via Billettservice innen fredag 6. juli.

Pstereo går av stabelen 17. og 18. august på Marinen i Trondheim, og blant årets artister finner vi f.eks. Kaizers Orchestra og Raga Rockers.

Jorddunst arrangeres på Stølan den 20. og 21. juli. Her er bl.a. Real McKenzies, Graveyard, Pelbo, Gunhild Sundli, Kari Bremnes og Divided Multitude på plakaten.