Den nye kaptein Sabeltann-filmen er klar, og kinosjef Jan Elven inviterer på Norgespremiere.

Terje Formoe har med sin Kaptein Sabeltann skapt en rollefigur som alle norske barn kjenner, elsker og frykter. Nå er den populærer sjørøveren Sabeltann klar for kinolerretet.

«Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama» er et storslått action-eventyr, spekket med humor og spenning. Vi følger den foreldreløse Pinky på en spennende reise fra Abra Havn til det legendariske kongeriket Lama Rama, der de møter den lattermilde Kong Rufus og hans skumle bror Prins Badal. På veien må Kaptein Sabeltann og hans menn bekjempe den pill råtne vikingpiraten Bjørn Barsk og hans båttyver. Med heltemodig innsats fra mannskapet, Pinky og Ravn opplever våre sjørøvere et eventyr de sent vil glemme! Men vil Kaptein Sabeltann finne skatten, og finner Pinky svaret på hvem som er hans pappa?»

Flere forestillinger

– I første omgang setter vi opp filmen kommende fredag samt onsdag (1.oktober) og søndag (5.oktober), forteller Jan Elven ved Frøya kino.

Men dersom interessen er stor, lover han at kinoen vil vurdere flere forestillinger.

– Salget av billetter til fredagens forestilling har gått svært bra, så det er ikke umulig at det blir enda flere visninger, mener kinosjefen.

På Hitra kino vises filmen søndag.

Se smakebit av filmen her