Meninger

- Vi har ingen planer om å legge ned driften

Meninger

Etter at det ble klart at en ny dagligvarebutikk kommer til Jøsnøya neste år, får vi noen spørsmål om vi skal legge ned Bunnpris Sandstad på Badstuvika.

Ja, vi har fått noen spørsmål om dette, men vi har ingen planer om å legge ned driften.

-Vi har en Bunnpris butikk med gode kunder som bruker oss både sommer og vinter, og vi har ingen planer om å gi opp. Vi registrerer at ny butikk kommer til Jøsnøya, men tror vi fortsatt skal ha livets rett her vi er.

Bunnprisbutikken i Badstuvika på Sandstad. 

 

Vi har mange trofaste kunder som skaper grunnlag for butikken. 8-9 ansatte har sin arbeidsplass i Badstuvika i dag. Dyktige medarbeidere med lang erfaring som betjener butikken, Post i butikk, Post Nord og Tipping. De står på hver dag for å gjøre en god jobb i butikken, og jeg tror vi skal overleve selv om det blir tøffere tider.

-Noen kunder vil nok falle fra , men sannelig tror jeg det må flere kunder til fra andre områder også dersom nybutikken skal nå sine omsetningsmål. Det vil nok merkes hos de to dagligvarebutikkene i Fillan sentrum også, så tror jeg nok butikkene på Frøya ikke kommer til å merke dette så mye.

Vi håper fortsatt å få være nærbutikken på Innhitra der alle kjenner alle, vi er godt rustet til å stå på videre så gjenstår det å se hvilke butikk kundene vil bruke framover.


Bunnpris Sandstad

Trygve Sivertsen