Meninger

- Den «Heleneske» stemningen vil savnes

Meninger

Nå blir det en ny tid på Fillan! Den «Heleneske» stemningen vil savnes. Helene slutter. Helenes evne til å skape gode og vakre miljøer, spre kunnskap og glede, å bygge fine relasjoner i 35 år er unik. Å drive en mangfoldig og omfattende virksomhet som alltid har stått på toppen av det nye, spennende, vakre, nyskapende og spesielle, det krever hard innsats og begavelse.

Virksomheten har skapt en særegen kultur på Fillan. Det har vært spesielt å komme til Helene i alle år. Kjenner at den Helenske atmosfæren vil jeg savne. Jeg har vært heldig som har fått opplevd den og blitt beriket og inspirert.


 

Takk Helene. Du og Thorsten har utvidet Hitras identitet gjennom måten dere har møtt mennesker på og det dere har skapt av interiører, hele miljøer, gode relasjoner og opplevelser som lever videre i våre hjerter og hjem .

Dere har bygget opp en virksomhet som preges av solid kunnskap , gode ferdigheter og hvor holdningene til mennesker er preget av respekt og klokskap.

Forretningslivet på Fillan fikk en ny dimensjon for 35 år siden, og den har hele tiden vært i utvikling og gitt inspirasjon langt utover Hitras grenser. Den Helenske kultur med Thorstein som støttespiller har preget min Hitra identitet og derfor vil jeg bære den med meg videre.

Tvi, tvi videre som pensjonister.


Med vennlig hilsen

Gerd Melsæter

Oslo/ Hitra november 2018

Les flere meninger på våre debattsider hitra-frøya.no/meninger