- Hei, ungdommer på Hitra og Frøya! Vi er litt bekymret for enkelte av dere

  Foto: Politiet på Hitra og Frøya

Meninger

Dette innlegget er hentet fra politiets Facebook-side:

Hei, ungdommer på Hitra og Frøya!
Vi er inne i en fase der smitte med covid-19 er økende over hele landet. Totalt har vi hatt få tilfeller i øyregionen så vi har vært flinke! Politiet på Hitra og Frøya har frem til nå sluppet å bryte inn for å stoppe festligheter. Imidlertid er vi litt bekymret for enkelte av dere.


Kopler inn politiet i korona-sak

Hitra kommune varsler fredag ettermiddag at kommunen oversender den siste kjente korona-saken til politiet.


Vi registrerer at det holdes hjemmefester i helgene der det samles litt for mange mennesker, og smittevernreglene ikke overholdes slik vi ønsker. Vi forstår behovet for å treffes å ha det fint sammen, men håper at dere i tiden som kommer følger de tiltak og retningslinjer som regjeringen har gitt. Foreldrene deres formaner dere sikkert til å være forsiktig. Hør på dem. Vi har et ansvar ikke bare for oss selv, men også for de rundt oss.


God helg!

Politiet på Hitra og FrøyaPolitimesteren skjerper håndhevinga

Varsler strenge bøter for brudd på smittevern-reglene