Meninger

- Dette oppleves meget provoserende og som ren mobbing

Sigrid Helene Hanssen 

Meninger

Statsforvalteren gir påskjønnelse til 270 ansatte som har fått 5.000 kroner hver som en påskjønnelse etter et tøft år med koronapandemi. Det skriver Trønder-Avisa torsdag.

Dette oppleves meget provoserende og som ren mobbing av oss som har vært permitterte og arbeidsledige i ett år i disse dager.

Hva slags påskjønnelse kommer til oss? Redusert eller ingen lønn i ett år og ingen utsikt til snarlig bedring i inntekt heller. Bedrifter har hatt null i omsetning i lang tid og lite eller ingen erstatning for av tap av omsetning.


Fullbooket med turister som kanskje ikke kommer

Flere rorbuer og leiligheter i Øyregionen står klare til å ta imot utenlandske turister som har bestilt sommerferien sin. Men det er fortsatt usikkert om de får lov til å komme på grunn av smittefaren.


Det er krise for mange og alle kjenner vi denne koronapandemien som en stor belasting. Å bruke godt over en million kroner av skattebetalernes penger til dette er ett overgrep.

Jeg spør; hvor mange av Stastsforvalterens ansatte har vært permitterte eller frykter for sin arbeidsplass? Å dele ut bonus av skattebetalernes penger når resten av samfunnet driver med dugnad finner jeg meget provoserende!


Sigrid Helene Hanssen

Daglig leder hos Angelamfi Hitra – en destinasjon på Trøndelagskysten med svært lite besøk det siste året!