Mausund - Meldal2  0 - 0

Det ble en målfattig kamp på Varden Stadion lørdag ettermiddag, da 6.divisjonslagene Mausund og Meldal2 møttes til dyst.

- Det er vel ti-tolv år siden sist vi spilte 0-0, med andre ord sjelden kost, sier Mausund-trener Martin Berge på telefon lørdag kveld.

Stillingskrig

Motstanderne Meldal2 hadde et lite overtak i første omgang. Ellers var de første 45. minuttene sjansefattige, forteller trener Berge. I andre omgang startet mausundværingene best ut, men innsatsen gikk i bølgedaler. En ujevn bane, gjorde at det ble lite flyt i spillet.

- Kampen ble en stillingskrig, med lange, høye pasninger fra begge lag, oppsummerer Berge.

Målsjansene

Mostander Meldal2 hadde en stor målsjanse i løpet av kampen, da traff de stanga. Mausundet hadde tre gode sjanser. En sjanse som ble stoppet på streken og en sjanse som ble stoppet av en god redning fra Meldals keeper. I det aller siste spilleminutt hadde Mausundet en kjempesjanse, men ballen gikk like utenfor. Dermed ble det uavgjort og poengdeling.

Manglet sentrale spillere

Tre spillere utmerket seg i dagens kamp forteller treneren.

- Jon Ivar Teodorsen, midtstopperen vår er sikkerheten sjøl.

Eirik Skarsvåg spilte spiss alene. Han sprang og sprang gjennom hele kampen.

Joar Selvåg gjorde en god jobb i uvant rolle. Joar spilte sentral midtbane i dag, til vanlig spiller han back.

På tampen synes treneren det er verdt å nevne at laget manglet 5-6 sentrale spillere. På forhånd var det usikkert på om de i hele tatt fikk stilt lag i dagens kamp.- Vi er greit fornøyde, men vi hadde vunnet kampen i dag hvis de hadde spilt.