Det tør vi nesten garantere etter å ha jobbet med magasinet Opplev Midt-Norge for tredje sommeren på rad. Dette fellesmagasinet for lokalavisene har åpnet øynene for at nærområdet vårt er fullspekket av muligheter til å lage kortreiste minner, enten det skjer gjennom flere korte helgeturer eller én lang feriereise.

Magasinet ble nylig gitt ut i papir sammen med lokalavisa Hitra-Frøyas papirutgave. Her kan du lese hele magasinet digitalt:

Om du helst vil reise helt alene, på tomannshånd med kjæresten, med barna eller arbeidskolleger. Om du vil ha rolig eller actionfylt, billig eller eksklusivt, spise matpakke eller gourmet på restaurant, bade på strand eller i basseng, kose deg i fjelluft, byluft eller sjøluft – Midt-Norge leverer på alle områder.

Vi har fylt magasinet med varierte opplevelser og aktiviteter fra Helgeland i nord, Oppdal i sør, grenseområdene i øst og Fosen og Øyregionen i vest, og ønsker at du bruker det som en idébok for planlegging av sommeren. Vi har tematisert ferieforslagene og kommer med mange reisetips fra hele regionen.

I tillegg har vi utfordret journalistene til å fortelle om skjulte perler fra sitt nærområde, ferietips som du kanskje ikke finner i de vanlige reisekatalogene.

Alt innhold i magasinet er også digitalt tilgjengelig gjennom opplevmidtnorge.no

God sommer og god tur! Velkommen til ditt nærmeste ferieparadis

På vegne av alle oss i lokalavisene

Odd Arild Sandnes

(daglig leder i Polaris Media Midt-Norge Salg AS)

Bjørn Lie Rønningen

(reportasjeleder)

Utgiver: Ni samarbeidende lokalaviser i Midt-Norge